Magamról

új Képek 150Üdvözlöm, dr. Mérő Gábor vagyok – állatorvos

2011 szeptemberétől dolgozom Komárom-Esztergom megyében, mint önálló állatorvos. Működési területem főleg Tatabánya, Tata, Komárom és Oroszlány környékére terjed ki, de igény szerint messzebb is elvállalom a különböző háziállatok kezelését. Praxisom a vegyes típusú rutin-állatorvosi ellátás feladataiból áll, ami azt jelenti, hogy alapszinten majdnem az összes háziállat-faj állatorvosi teendőit ellátom mind rendelői, mind pedig háztáji körülmények között.

Állatorvosi diplomám megszerezését követően 3 éven keresztül különböző rendelőkben dolgozva szereztem szakmai gyakorlatot a kis- és nagyállatok állatorvosi ellátása területén a betegségmegelőzéstől kezdve, a belgyógyászati vizsgálatokon át a sebészeti és szülészeti beavatkozásokig. A pácienseimet képviselő számtalan kisállat – kutya, macska, vadászgörény, és sok nagyállat – ló, szarvasmarha, sertés, juh, kecske és baromfi állatorvosi ellátása során tettem szert arra a szakmai gyakorlatra és tapasztalatra, amely a saját állatorvosi praxisom felépítésére ösztönzött.

Praxisom első éveiben kizárólag, mint házhoz járó állatorvos dolgoztam. 2014-ben megnyitottam állatorvosi rendelőmet, amely Szomódon, Tata mellett található. A rendelő megnyitása óta lehetőség van sebészeti és fogászati beavatkozások elvégzésére is. Természetesen, a rendelőben történő munka mellett a háznál történő állatorvoslás is tovább működik.