Állatorvosi rendelő

A Dr. Mérő Állatorvosi Rendelő 2014 júniusában nyitott meg. Az ezt megelőző 3 évben a praxis kizárólag a háznál történő állatorvosi ellátás feladatait látta el. Az ügyfélkör gyors növekedésével együtt nőttek a praxissal szemben támasztott igények is, így hamarosan nyilvánvalóvá vált, hogy szükséges egy saját rendelő is, amelyben a szolgáltatások jelentős mértékben bővülhetnek.

A váróhelyiség – kicsi és hangulatos, az időpont-foglaló rendszernek köszönhetően sohasem kell itt sokat várni

A rendelői körülmények között zajló állatorvoslás lehetővé teszi az intenzív terápiás eljárások alkalmazását, mint pl. az infúziós kezelést, bonyolultabb terápiás eljárásokat, amelyek háznál egyáltalán nem, vagy csak nehezen voltak kivitelezhetők. A rendelőben lehetőség adódott továbbá számos új diagnosztikai eljárás bevezetésére is, mint pl. az ultrahang vizsgálat, röntgendiagnosztka, EKG, vérnyomásmérés, helyszíni mikroszkópos vizsgálatok, és természetesen,  minden feltétel adott a műtéti beavatkozások biztonságos, steril és korszerű módon történő elvégzésére is.

Az általános vizsgáló és kezelőhelyiség. Itt történnek a rutin állatorvosi eljárások

A rendelő jelenleg egy váróhelyiségből, egy kezelőből, egy műszeres diagnosztikai helyiségből és egy műtőből áll. A kezelőben történik a rutin betegvizsgálat és ellátás, a diagnosztikai helyiségben pedig a speciálisabb műszeres vizsgálatok, a röntgen, ultrahang, EKG, és a házi labor. Természetesen, szépen felújított, tiszta és rendezett wc is található a rendelőben.

Rendszeresen halljuk azt ügyfeleinktől, hogy rengeteget kell várni más rendelőkben a kezelésekre és vizsgálatokra, néha akár órákat is. Ez a Dr. Mérő Állatorvosi Rendelőben soha sincs így, itt 10 percnél többet senkinek sem kell várni. Erre garanciát is adunk! Ez annak köszönhető, hogy egyrészt sohasem dolgozunk iparszerűen, egy adott rendelési napon annyi ügyfelet vállalunk amennyit el is tudunk látni, másrészt igyekszünk mindenkit időpontra hívni, azt is úgy, hogy a vizsgálatokról előzetesen információt gyűjtünk telefonon vagy elektronikus formában. Ennek köszönhetően kitűnően meg tudjuk tervezni a rendelést, hogy mindenki pontosan annyi időt töltsön a rendelőben, amennyi az adott esetre vonatkozóan szükséges, anélkül, hogy „futószalag” érzést keltenénk bárkiben is, vagy anélkül, hogy a rendelés menetében fennakadást vagy torlódást okozzon egy adott ügyfél vagy eset. A bonyolultabb, hosszabb időt igénybe vevő vizsgálatok vagy kezelések általában rendelési időn kívüli időpontra kerülnek, ezért ezek sem fognak senkit időben késleltetni. Ez a módszer eddig kiválóan bevált, és ennek köszönhetően sohasem kell nálunk sokat várni.

a műszeres diagnosztikai helyiség, itt található a röntgen, az ultrahang és a házi labor

 

 

 

 

 

 

 

A műtétek elsősorban altatógépes anesztéziai eljárással, a modern szakmai irányelvek szerinti fájdalomcsillapítással, monitorozással és asszisztenciával kerülnek elvégzésre, hogy azok a lehető legbiztonságosabb módon legyenek kivitelezve. A műtéti monitorozás érdekében EKG-t, vérnyomásmérést és pulzoximetert alkalmazunk, amelyek lehetővé teszik az életfontosságú szervek működésének folyamatos ellenőrzését.

a műtétek során altatógépes aneszteziai eljárást alkalmazunk, modern fájdalomcsillapítással és monitorozással a maximális biztonságra törekedve

A rendelő elérhetősége:

Cím: 2896 Szomód, Újtelep u. 20.

Nyitva tartáselőzetes időpontegyeztetés szerint, hétköznap 10-19 óra között 

Telefonos elérhetőség: hétköznap 09-19 között

Telefonszám: 06/30-589-54-02

e-mail cím: merogabor@hotmail.com