Rólunk

új Képek 150Rólunk, a Dr. Mérő Állatorvosi Rendelő Munkatársai

 

dr. Mérő Gábor – állatorvos

2011 szeptemberétől dolgozom Komárom-Esztergom megyében, mint klinikus-állatorvos. Praxisom a rendelőben és a háznál történő állatorvosi ellátás, vizsgálatok, kezelések egyre növekvő igényeinek igyekszik eleget tenni. Működési területem elsősorban Tatabánya, Tata, Komárom és Oroszlány környékére terjed ki, de igény szerint messzebb is elvállalom a különböző háziállatok kezelését. 

Állatorvosi diplomám megszerezését követően 3 éven keresztül különböző rendelőkben dolgozva szereztem szakmai gyakorlatot a kis- és nagyállatok állatorvosi ellátása területén  A pácienseimet képviselő számtalan kis- és nagy-állat ellátása során tettem szert arra a szakmai tapasztalatra, amely végül a saját praxisom felépítésére ösztönzött.

Praxisom első éveiben kizárólag, mint házhoz járó állatorvos dolgoztam. 2014-ben megnyitottam állatorvosi rendelőmet, amely Szomódon, Tata mellett található. A rendelő jól felszerelt, és folyamatosan fejlődik, aminek köszönhetően, lehetőség van magas szintű állat-egészségügyi ellátás biztosítására. Természetesen, a rendelőben történő munka mellett a háznál történő állatorvoslás is tovább működik.

2019-2020 között egy egész évet töltöttem Hollandiában, ahol lehetőségem volt több állatorvosi rendelőintézetben is aktívan dolgozni. Ez egy minden szempontból komoly kihívásnak bizonyuló év volt, amely rendkívül nagy esetszámot ölelt fel a kisállatorvoslás sokrétű feladatainak ellátása során. Hollandiában személyesen tapasztaltam meg a nyugat-európai állattartási kultúra és állatorvosi ellátás jellemzőit, így bőséges tapasztalattal lettem gazdagabb személyesen és  szakmailag egyaránt.

2020 májusától újra Magyarországon dolgozom, a saját praxisomban, és itt igyekszem megfelelni a hozzám forduló állattartók elvárásainak. Munkám során törekszem közvetlen  és fesztelen kapcsolatot ápolni ügyfeleimmel.

Az állatorvosi munka mellet nemzetközileg is magasnak mondható szinten foglalkozom szolgálati (ún. K9-es) kutyák képzésével és tenyésztésével, amely tevékenység kiválóan párosul az állatorvosi hivatással is. Tagja vagyok a Holland Királyi Rendőrkutyás Társaságnak (KNPV), saját  kutyaiskolát üzemeltetek (www.facebook.com/fitbullkutyaiskola), kitűnő eredménnyel végeztem el  több kinológiai tanfolyamot, és kutyáim közül sokan szolgálnak a magyar és az amerikai rendvédelmi szerveknél. Büszke vagyok arra, hogy felkérésre, több esetben tarthattam előadást állatorvosi konferenciákon, ugyancsak kinológia témakörben.

Brunner Eszter – állatorvosi asszisztens

Brunner Eszter vagyok, állatorvosi asszisztensként dolgozom dr. Mérő Gábor rendelőjében.

Mindig közel álltak hozzám az állatok.
Gyerekkoromtól kezdve évekig lovagoltam, ennek köszönhetően nem is volt kérdés, hogy gimnázium után lovas szakma irányába induljak el. 2017-ben elvégeztem Bábolnán a lovas szakképző iskolát,  ami után Angliában dolgoztam lovászként. Hazatértem után sokáig kerestem azt a szakmát, amiben igazán jól tudom érezni magam, majd egy kis utánajárás és elhatározás után úgy döntöttem, hogy kitanulom az állatorvosi asszisztens szakmát a Pannon Kincstár felnőttképzési rendszerében.

Gyakorlati óráimat dr. Mérő Gábor rendelőjében töltöttem, majd a sikeres vizsgáim után 2023 Augusztusában megkezdtük a közös munkát.